geng blog

Thursday, April 28, 2011

SLIDE YANG X MENJADI

tgk blog blog yang di follow ade slide gambar diaorng ...hati penuh teruja nak buat jugak....klik lah kat slide tu.....hati penuh bunga2 nak buat slide macam orang lain ........

langkah pertama da berjaya buat...da pilih tu gambar mane yang nak diletakan.... amik gambar dari facebook...suka sangat sebab da bole tengok slide tu.......

langkah ke dua...copy lah code dan ikut lah arahan yang diberi........ikot arahan dia suruh copy code tu pastu g ke posting ........hah......tang sini lah kantoi x bole nk buat....
arahan kedua dia suruh klik kat create......... cari punye cari....mane ade perkataan create kat posting tu.....

cube gak...ikot ape yang disuruh......2kali paste kt situ.......2 kali jugak lah aku delete post.......sb x de ape yang kuor pon...hanya kod yang di paste je....hampeh betol........

AKHIRNYE...aku share je lah kt FACEBOOK...........dapat jugak tengok slide tu.........geram betol.........

sesape bole tolong ajar kan................PLEASEEEEEEE.....

No comments:

Post a Comment

Orang Peminat Rahsia