geng blog

Thursday, May 26, 2011

Gundah gulana

semakin lama dalam dunia ni semakin aku x faham dengan nya......ecehhhh macam lah da lama sangat berblog.....dah berapa hari tak dapat nak sign in......ntah kenapa lah.....sebelom ni ade jugak terjadi yang macam ni...tapi sekejap je dah bole.....tapi yang ni..mak aiiiii..lamalah jugak....

biasanye guna laluan yang selalu digunakan....masih hampeh.....sampai semalam membebel dengan anak dara sorang ni pasal tak bole nk sign in blog.......mula2 dia dengarkan je aku membebel...lepas tu dia cakap...gunalah laluan yang lagi satu tu.......
kenapalah aku x terfikir kan benda tu....sibok membebel dan sibok bertanya sana sini sampai tak ingat benda yang ada depan mata......

akhirnye aku cuba jugak cuba guna laluan yang lagi satu ni.........alhamdulillh boleh......ntah kenapa ngan yang lagi 1 tu sampai x bole nk sign in.....Blog ni pon bukannye banyak n3 lagi.....lagi pon baru lagi dalam dunia ni...tapi entah kenapa teruja sangat ngan blog...tak tau le........

lepas ni kalau ada problem lagi ntah lah.....harap2 tak ada lah.......

No comments:

Post a Comment

Orang Peminat Rahsia