Posts

My little sara

Image
Bermula 3hb september 2018 Perkenalan dan jalinan kasih berputik
Terima kasih wahida kerana temukan kami Sanggup menghantar comel pada kita..mak baru comel Sara nama diberi sempena nama tempat dia dijumpa..(Taman Damansara Alif)


Comel kan...jangka umur dia mungkin masuk 2 bulan. Tak banyak kerenah senang je nak jaga dia..

Suka dipeluk..dibelai..manja beria ...sian tak cukup kasih ibu


Tido pon atas dada...panjat memanjat memang kerja dia..aktif sesangat



 Dok menung..mikir ape nak buat lepas ni...hehehe





😍😍😍😍😍😍


😽😽😽😽😽😽😽
💕💕💕💕💕💕💕


12 Nov
Alhamdulillah masih diberi kesempatan  menikmati kehidupan yang mungkin kita tak tau bila akhirnye.

Bertambah usia ko maklong...
Semoga diberi Hidayah yang berpanjangan dari Allah
Walaupon kita alpa dan sering melakukan berbagai kesalahan....Dia maha pengampun lagi maha mengetahui

49 weiii
ALHAMDULILLAH
Di kelilingi semua yang tersayang

Terima kasih mak
Terima kasih bak
 Tak terbalas segalanya
Tak mampu nak jadi anak yang terbaik
Along cuba...

Terima kasih buat semua yang di sayang
Suami tercinta
Anak2 permata hati
Menantu n bakal2 menantu
Adik2 kesayangan
Ank buah 3 ketul tu..😍😍😍😍
Harta dunia akhirat

Tak leh lupa ni...geng-geng sdary
😘😘😘 korang semua memg best
Tapi sory la kekadang aku ni memg kaso segalanya
Harap korang x simpan dalam ati...raye mintak mahap eaa

Semoga semua kita diberkati Allah dunia sampai akhirat

SYUKUR



TOM

Image
tom dalam kenangan










Raye 2k18

Image
Salam eid fitri ...eh 5 syawal da (raye sebulan kot)🤣🤣🤣🤣🤣
Citer raye pertama ni


Selamat hari raye buat semua muslimin muslimat  Maaf zahir batin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Buat pertama kali pak itam beraya kat umah mak...😍😍😍😍😍😍



 Family member wajib tak sempat amik gambo....kena keje...huhuhu

Raya kedua pakngah ngn makngah ko nak balik kampung...tumpang kampung orang  Jumpa sepupu sepapat.
 Ni citer raye ke3 beraya umah abang






Bila 2 beradik bertemu







Bila ank sdara ngn pak sdara lebih kurang sama...ank sdara lg beso dr pak sdara 😃😃😃😃😃😃😃
Lom cukop korum ni...ramai lagi yang tak ada ni...
Mood raye masih berkobar ni...tp da naik kerja so..kita hold dulu....weekend ni kita sambung balik

Besday kita

Image
Bermula oktober besday mak..selamat ulangtahun mak yang ke 67
Semoga mak beroleh kesejahteraan ..kebahagiaan ...keberkatan dunia sampai akhirat...

November pulak..share bulan besday dengan anak dara sorang ni.....

Senang kerja kan....sambut together gather

Sayang semua
Semoga kami kekal bahagia dilimpahi rahmat dan hidayah Allah
❤❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖










 Wa mandi tepung beb



Lovedddd this pic Mmuuaahhh
Aammiinnnn