geng blog

Sunday, June 12, 2011

MENU TENGAHARI @ JUSCO TAMAN UNIVERSITI

nak tulis ape ni......
hari ni tak ade ape yang nak di buat.

balik kje tengahari tadi mula lah buat plan.

Abang bagi cadangan.....dia ajak pergi Jusco.....
memang pantang di lawe....
x banyak cakap ok je lah.......

sebenarnya dia nak makan mee goreng kat Arena Jusco..
sedap kata dia....

sampai sana terus g tempat makan..
mujur orang tak berapa ramai sangat...
kami pon order lah....

MEE GORENG untuk dia


NASI GORENG PATTAYA untuk nadiraboo (anak dara bongsu)...


KUE TIAW GORENG KERANG untuk si mak ni lah......hehehe

Kuehteow

minum


kiwi blended....(ayah n mak share)sb banyak sangat nanti x abis.....sharing is caring.....hehehhe
si dara pulak strawberry blended....

fruits smoothies and milkshakes

gambat ni cuma hiasan je.......saje je suka-suka......

lepas makn ...naik atas cuci mata......

dah penat meround balik lah rumah.........

malam ni nak layan AKADEMI FANTASIA 9........JOMMMMMMMM

No comments:

Post a Comment

Orang Peminat Rahsia