geng blog

Tuesday, February 21, 2012

rutin pagi

selamat pagi semua....
semalam dikejutkan dengan berita perginya seniman Latif  Ibrahim...semoga beliau ditempatkan di kalangan yang beriman....


pagi ni macm biasalah buat kerja rumah yang tak pernah habis-habis ni....
malam melayang ayuni yang menangis tersedu sedan sebab mak tak amik dia...hehehhehe
sian dia...

sebelum pergi kerja kena on9 dulu..hah....macam benda wajib pulak kena buat.(sebab kat ofis x de line tenet)
belek2 lah fb dan round2 lah blog baru puas.......
update lah ape yang patut.....hehehe...
tp yang penting baca berita terkini......jangan ketinggalan kata orang....

walau apa pon yang kita lakukan setiap hari besar harapan semuanya itu diberkati oleh Allah....Insyaallah
semua yang baik tu dari Allah ...kita sebagai manusia haruslah pandai mendapatkannya......

No comments:

Post a Comment

Orang Peminat Rahsia