geng blog

Sunday, January 29, 2012

melayan apek

hari ahad datang lagi
macam biasa ;ah...pepagi ni da on9...sementara nak tunggu kain dalam washing machine tu siap godeh lah blog ni.....
hari2 buat benda yang sama....hehehhehe ape nak buat da kjeeeee
buat lah dengan hati yang terbuka (kekadang macam nak gile gak dibuatnya)

merayau-rayau kat blog orang habis round sana sini balik blog sendiri pulak...ape benda nak di coret kan.....dah x de idea merapu je lah ni.....nak penuhkan ruang.....hehhehehe

hari ahad ni x de yang best sangat lah bagi aku
mcm biasa ahad aku kejeeee
mana nak best kannnnnnn????????

video
kebakaran rumah pangsa taman ungku tun aminah



harini ade meeting ngan owner umah yg terbakar haritu......nak claim insuran
aduhai penat betol melayan apek-apek ni....
diaorang ingt semua kerosakan insuran cover...mampuuihhhh laaa

apepon aku kena layan gak diaorang ni....kje aku cuma submit borang klaim je yang lain-lain tu diaorang kena tunggu keputusan adjuster laa..hhahahhahhaha...


No comments:

Post a Comment

Orang Peminat Rahsia